Kontakt Oss
Her Finner Du Oss
Recommend us on TripAdvisor

Kulturprogram

Eier og daglig leder av Tana Husky, Dag Broch, formidler mer enn hundekjøring. Han har et bredt repertoar av kulturopplevelser å tilby. I barnehager, bryllup, begravelser, barnedåp, konfirmasjon eller på fjellet i fiskecampen. Han har utdanning som allmennlærer med musikk og teater som fagområder.  Til daglig jobber han som rektor i den kommunale kulturskolen i Tana.

 

Underholdning: Underholde i lystig lag med gitar og sang med et variert repertoar; samiske sanger, humoristiske sanger, viser og populære låter. Pris etter avtale.

Musikkstund: Musikalske opplevelser for skoler og barnehager. Sang og musikk. Skreddersyr opplegg i samarbeid med dere. Pris etter avtale.

Organist: Organist ved kirkelige anledninger. Pris etter avtale.

Sang: Solosangoppdrag ved de fleste anledninger. Pris etter avtale.

Speaker: Speaker på idrettsarrangement. Speaker CV: Europamesterskap i snoskutercross, 2 NM i skiskyting, Norgescup i hundekjøring/Pasvik Trail, Nordisk samemesterskap i langrenn, NM og  NNM bryting, NNM sykkel. Pris etter avtale.

Sangtekster: skriver sangtekster på bestilling. Pris etter avtale.

Samisk kultur: Innføring i samisk kultur og språk. Varighet 45 minutter. Pris etter avtale.

Lassokasting: Innføring i lassokasting. Varighet 45 minutter. Pris etter avtale

Julenissebesøk i barnehage: Gammeldags julenisse med fjøslykt og vadmelsekk. Spiller gitar og synger sanger på norsk og samisk sammen med barna. Opplegget skreddersys i samarbeid med barnehagen. Pris 2000 kr

 

Ta kontakt for en uformell prat. Vi skreddersyr et opplegg som passer for deg.

© 2018 design og web levert av
www.design2web.no